home

Rosendal/Vinding/Rosendal

tilbage

"Jeg sang som fugl fra kviste"

Ny CD med tekster af H.C. Andersen og musik af Peter Rosendal

Jette Rosendal, sang
Peter Rosendal, piano,
Mads Vinding, bas

    lyt til et uddrag HER og køb den HER (calibrated 017)

Rosendal – Vinding – Rosendal er en ny konstellation på den danske musikscene.
Udgivelsen "Jeg sang som fugl fra kviste" markerer starten på det flotte samarbejde - stilen er ny, lyden er dansk, og melodierne er sangbare med en folkelig tone. Sangene er komponeret og fremført med stor respekt for digteren, og digtenes stemning er underbygget i musikken.

Klassisk møder Rytmisk
Trioen på "Jeg sang som fugl fra kviste" er en usædvanlig sammensætning, hvor den klassiske"lyd" møder jazzen - Jette Rosendal bringer den klassiske musik ind i Peter Rosendal og Mads Vindings verden af jazz.

Jette Rosendal er solistuddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun desuden er uddannet violinist. Jette synger fast med flere ensembler og er en ofte benyttet solist ved oratorier m.m. Hun har tidligere udgivet cd'en "Solen synker - og så vid're" med kendte danske sange.

Peter Rosendal er pianist og komponist. Han er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor han nu studerer i solistklassen. Han har allerede udgivet 2 solo-cd'er med egne numre, samt spillet med på adskillige andre cd'er. Bl.a. arrangerer han musikken for folkemusikgruppen ULC, med hvem han også har vundet Grammy'er.

Mads Vinding behøver næppe nogen nærmere præsentation. Men kontrabassisten beviser her igen, at hans spil spænder vidt. Desuden er han blandt de dygtigste jazzproducere i landet, hvilket tydeligt høres på denne cd.

"Jeg sang som fugl på kviste" er en stemningsfuld cd med bløde, melodiske sange. Peter Rosendals bløde og delikate piano kombineret med Mads Vindings kompetente bas akkompagnerer fint Jette Rosendals smukke og inderlige sang. Kombination af jazz og klassisk giver spændende og dejlige klange.
Denne cd fra trioen Rosendal - Vinding - Rosendal er en forrygende start, der lover godt for fremtiden.
home

Rosendal/Vinding/Rosendal

tilbage